تاثیرات کوهنوردی بر زنان

 تاثیرات کوهنوردی بر زنان چیست 

با کمی جستجو در کارهای گروهی می‌توان فهمید که خانم‌ها تمایل بیشتری نسبت به آقایان در کارهای گروهی و دسته جمعی دارند.
از آنجا که کوهنوردی یک ورزش همگانی می‌باشد  در این عصر همه فعالیت‌ها به سمتی می‌رود که هیچ توجهی به جنسیت ندارد و گروهی موفق‌ترند که بیشتر تلاش کنند و خانم‌ها سعی می‌کنند تا آنجا که امکان دارد قله‌های بیشتری فتح کنند .

 

با توجه به اینکه آناتومی بدن خانم ها تنها 65 درصد قدرت آناتومی بدن آقایان است باز‌هم با اعتماد به نفس تلاش می‌کنند هر روز پیروزی بیشتری کسب کنند. و ناگفته نماند که میزان بیماری حاد ارتفاع در خانم‌ها و آقایان یکسان است.

کوهنوردی و کوه پیمایی که یکی از ورزش‌های پرتحرک است باعث تندرستی می‌شود و ماهی یکبار به ارتفاعات کوه رفتن تاثیر بسزایی در روح و روان خانم‌ها دارد. و گاهی‌هم برای دور شدن از خستگی‌های زندگی صنعتی سفر به کوه می‌تواند تجربه به یادماندنی برای شما باشد و با تاثیرات خوبی که بر روی سلامت بدن شما می‌گذارد؛ می‌تواند باز هم شما راجذب سفر دوباره به کوه ها کند.

 

قدرت زنان کوهنورد
تاثیرات کوهنوردی بر زنان

 

از دیگر تاثیرات کوهنوردی، شیوع کمبود کلسیم در خانم‌ها که باعث آرتروز می‌شود به شدت کاهش می‌یابد و کم خونی و کمبود آهن مورد نیاز بدن را جبران می‌کند.

همینطور سیستم عصبی اسکلتی بدن بانوان را تقویت می‌کند، بازدهی قلبی را افزایش می‌دهد و جریان خون در عضلات را 20 برابر افزایش می‌دهد.

کوهنوردی در دوران قاعدگی

از دیگر موضوعات مهم دغدغه خانم‌ها در زمان کوهنوردی وقوع قاعدگی می‌باشد  که می‌بایست با رعایت نکاتی از جمله نخوردن قرص بارداری که باعث بروز لخته‌های خون می‌شود از به خطر افتادن سلامتی خود جلوگیری کنند.
این یکی از مشکلاتی است که در کوهنوردی گریبان بانوان را می‌گیرد و وقوع این عادت بر وضعیت جسمی و توان بانوان موثر است.

 

حال گفتنی است که ارتفاع روی قاعدگی تاثیر می‌گذارد و ممکن موجب قطع، طولانی شدن، یا کوتاه ترشدن مدت آن و یا نامنظمی بشود. و از آنجا که این دوران را هر فرد به طور خاص خود تجربه می‌کند، مهم این است که هر‌کس بتواند به امور عادی خود ادامه دهد.

 

برای درک تاثیرات کوهنوردی بر زنان شرکت کوهشید با داشتن تجربیات چند ساله‌ای از فضای کوهنوردی و مشکلات آن، همچنین با انجام تحقیقاتی برای آسایش خاطر بانوان کوهنورد سرزمین‌مان و رفع نگرانی، به شما خواهد گفت که در زمان بروز چنین مشکلی با استفاده از چند محصول به راحتی می‌توانید به کوهپیمایی خود ادامه دهید و خواهید دانست که استفاده از چه محصولی مفید خواهد بود.
البته قبل هر چیز مشورت با یک پزشک متخصص یادتان نرود.

استفاده از نوار بهداشتی

این نوار که در لباس زیر قرار می‌گیرد و خونروی دوره پریود را پس از خروج از بدن به خود جذب می‌کند و  در انواع گوناگون جنس و قدرت جذب در داروخانه‌ها عرضه می‌شود این محصول برای برخی موارد بسیارخوب هستند از جمله:

1. دخترانی که دوره پریودی آنها تازه آغاز شده است.

2. دخترانی که آماده استفاده از تامپون نیستند.

3. مدتی که زودتر از 6 تا 8 ساعت نمی‌توانید محصول را تعویض کنید مثل هنگام خواب.

4. در زمان خونروی شدید.

استفاده از تامپون

این محصول معمولا توسط یک اپلیکاتور در داخل کانال مهبل قرار می‌گیرد و بدین ترتیب می‌تواند خونروی را پیش از خروج از بدن جذب کند.

این محصول را میتوان در داروخانه‌ها که با توجه به قدرت جذب در انواع گوناگون هستند تهیه کرد استفاده این محصول برای برخی موارد بسیار خوب است:

1. زنانی که شرایط آمادگی استفاده از تامپون را دارند.

2. زنانی که فرصت تعویض هر 6 ساعت این محصول را دارند.

3. همچنینن زنانی که فعالیت آنها زیاد است، بدون هیچگونه مشکل ظاهری و درونی امکان هر ورزشی و حتی شنا را برای آن‌ها فراهم می‌آورد.

4. برای خونروی شدید توصیه نمی‌شود اما در حد متوسط خوب است.

به همراه داشتن همیشگی پد بهداشتی روزانه برای بانوانی که دوره‌های پریودی را نامنظم تجربه می‌کنند و یا احتمال می‌دهند دوره پریودی آن‌ها آغاز می‌شود، این پد در داخل لباس زیر قرار می‌گیرد، لکه‌های خون را جذب می‌کند و از ایجاد بوی بد جلوگیری می‌کند.

همچنین باید گفت که بخشی از تاثیرات کوهنوردی بر زنان تجربه کردنی است.

خانم‌هایی که ورزش می‌کنند در مقایسه با خانم‌هایی که تحرک ندارند، 30 درصد طول عمر بیشتری دارند و شیوع بیماری‌ها در آن‌ها خیلی کم‌تر است. پس اگر به فکر شروع یک ورزش جذاب هستید کوهنوردی می‌تواند انتخاب خوبی برای شما باشد.

زن کوهنورد
تاثیرات کوهنوردی بر زنان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − دوازده =